Over ons

Hi It’s me!

β€œMet 5 kinderen zijn er heel wat traktaties langsgekomen en uitgedeeld de afgelopen jaren. Ik vind het leuk als onze kinderen iets origineels trakteren en het liefst iets waar elk kind blij van wordt om te krijgen.
Wat ik ook belangrijk vind aan traktaties en cadeautjes, is dat het duurzaam is. Dus geen plastic speeltje dat binnen no-time kapot is of in een hoek verdwijnt.

Hoe ideaal en duurzaam is het om ook alle andere feestelijkheden die je voor een Huis vol Feest nodig hebt te kunnen bestellen?! Dus van stoffen slingers tot bio ballon, je vindt het allemaal in de webshop.
Zo ontstond dus Huis vol Feest! Ik maak alle was-en stoepkrijten zelf en dat is echt heel leuk om te doen. Mijn zen-momentje op een drukke dag πŸ˜‰

Zoek je iets speciaals en kan je het niet vinden? Vraag er gewoon even naar. Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee. Inpakken van de krijten doe ik in biologisch afbreekbaar cellofaan, papier of nergens in als je dat liever hebt Vanwege de droogtijd van het krijt is de levertijd 7-10 dagen. Heb je snel iets nodig, ik heb vaak wel een en ander op voorraad liggen. Stuur gerust een bericht.”

Feestelijke groet,
Linda