Laat een reactie achter

Heb je een vraag? Wij helpen je graag! Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zondags en op feestdagen zijn wij niet bereikbaar.

Vul onderstaand formulier in of bel ons

 

Meest gestelde vragen

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Wat is de levertijd van mijn bestelling?

  Jouw bestelling wordt op maat gemaakt daardoor houden we een levertijd aan van 1-2 dagen. Voor bestellingen met stoepkrijt is deze levertijd langer vanwege de droogtijd. Houdt hierom rekening met  7-10 dagen. Voor waskrijt bestellingen geldt een levertijd van 4-5 dagen. 

  Heb je je bestelling eerder nodig? Stuur dan een mail naar info@huisvolfeest.nl om te overleggen. Meestal is er wel wat voorraad namelijk. Er is veel mogelijk!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan mijn bestelling retour?

  Nee, je bestelling wordt op maat gemaakt voor je en kan daardoor niet retour gestuurd worden. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan contact op via mail (stuur dan ook meteen een foto van het gebrek mee alsjeblieft) (info@huisvolfeest.nl) en we zoeken samen naar een passende oplossing. 

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

  Dat kan! Bestellingen kunnen opgehaald worden in Amsterdam of Zwiggelte (Drenthe). Dit gaat altijd in overleg via de mail (info@huisvolfeest.nl)